tyyp Back
tyyp HITET DHE ALBUMET E FUNDIT [ 2015 ]
tyyp FEJA ISLAME 2011
tyyp Folklorike
tyyp HITE VAJTUESE PA KUFI
tyyp KENGE PATRIOTIKE
tyyp KOLEKSION PER MATURANT
tyyp Kenge Folklorike [ PREMIER ALBUM 2012 ]
tyyp MUZIKA FOLKLORIKE
tyyp MUZIKA LIVE
tyyp MUZIKA POPULLORE
tyyp MUZIKA VALLE 2010-2011
tyyp MUZIKAT E TE GJITHA KOHRAVE
tyyp MUZIKAT E VITIT [2005]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2006]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2007]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2008]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2009]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2010]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2011]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2012]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2013]
tyyp MUZIKAT E VITIT [2014]
tyyp MUZIKAT PER PAVARSI
tyyp MUZIKAT RAP E VITIT [2009]
tyyp Melodi te Pavdekshme
tyyp Patriotike
tyyp RAP HIP HOP SHQIP 2012
tyyp REMIX TE LEHTA - KOKTELL
tyyp ROCK SHQIP
tyyp Remix
tyyp SHOUND E KIQ
tyyp TALLAVA
tyyp VALLE DASMASH (KOLEKSION)
tyyp Valle Dasmash 2012

Shkupimusic.com 2006-2015 info@shkupimusic.com
Vizitor online.